bet366

Top
Slide

News Archief

Zondag 18 Oktober: Cars & Coffee ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van Mazda.

Op 18 oktober van 10u tot 18u00 nodigt Autoworld alle oldtimers (min 25 jaar) uit van voor Cars & Coffee voor de ingang van Autoworld op de Esplanade van het jubelpark.   

Ter gelegenheid van de expositie ‘Mazda 100 Years’ worden de deelnemende Mazda eigenaars extra in de watten gelegd.
De eerste rijen worden exclusief voor hen gereserveerd en bovendien krijgt de eigenaar op vertoon van de grijze kaart gratis toegang tot het museum en de expositie ‘Mazda 100 Years’.
Tot slot krijgen zij ook een koffie aangeboden. 

In het museum staan naar aanleiding van de 100ste verjaardag van het merk een 15-tal historische Mazda’s geexposeerd, waaronder de Luce, de MX-5, de RX-7, de 121 ‘Bolleke’ en de mytische 787B, winnaar van de 24 Heures du Mans van 1991). 

Deelname is gratis, maar  is verplicht.
De toegang tot het museum en de tijdelijke expositie is betalend. 

Opgelet!!!
Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is een ‘Low Emmission Zone’ en je dient de LEZ-normen te volgen.
Op  kan u nakijken of uw voertuig Brussel zonder problemen binnen mag.
Ook via uw club of de BFOV vindt u de nodige informatie. 

Op 18 oktober van 10u tot 18u00 nodigt Autoworld alle oldtimers (min 25 jaar) uit van voor Cars & Coffee voor de ingang van Autoworld op de Esplanade van het (...)


2020-09-23

Brussels Comeback

Voor de Lego-liefhebbers hebben we goed nieuws: in het weekend van 3 en 4 oktober organiseert Autoworld samen met andere Brusselse musea een comeback van deze workshops!
Tijdens dit evenement leren kinderen hoe ze hun droomauto bouwen met talloze Lego-blokjes, bumpers, decoratiestukjes, ...
Alles is aanwezig om hun creativiteit helemaal de vrije loop te laten.
Aan het einde van het weekend krijgen de creatiefste autobouwertjes een leuke prijs.
De workshops worden het hele weekend lang georganiseerd in sessies van 50 minuten.
Deelnemers aan het evenement krijgen ook toegang om het museum en de expo's te gaan ontdekken.

Meer info: 

Voor de Lego-liefhebbers hebben we goed nieuws: in het weekend van 3 en 4 oktober organiseert Autoworld samen met andere Brusselse musea een comeback van deze workshops (...)


2020-09-15

11 SEPTEMBER TOT 7 OKTOBER: AUDI QUATTRO 40 YEARS … in the spotlight

De Audi Quattro blaast dit jaar 40 kaarsjes uit. Een mooie gelegenheid voor Autoworld Brussels om vijftien exemplaren van deze sportwagen in de schijnwerpers te zetten. In 1980 was het model dé sensatie op het Salon van Genève:  Audi onthulde er voor het allereerst de Coupé Quattro, een ongezien krachtige en sportieve coupé (200 pk/147 kW) met vierwielaandrijving. Dit aandrijvingsconcept was tot dan toe voorbehouden voor trucks en 4x4’s.   

Van 11 september tot 7 oktober bet366vertellen de Audi Quattro's bij Autoworld het fantastische verhaal van de sportwagen die de rallywereld op zijn kop zette … én de veiligheid van auto's revolutionair verbeterde. Je ontdekt er niet alleen een van de eerste coupés van het merk, maar ook tal van rally- en wedstrijdmodellen en iconische sportwagens.  Verwacht je bijvoorbeeld aan een GR4 Rally uit 1980, een Rally Gr B uit 1983, een Ur-Quattro uit 1982, een 200 Quattro TransAM uit 1988, een RS2 uit 1993, een Quattro Sport uit 1985 en nog veel meer.

De Audi Quattro blaast dit jaar 40 kaarsjes uit. Een mooie gelegenheid voor Autoworld Brussels om vijftien exemplaren van deze sportwagen in de schijnwerpers (...)


2020-09-03

HEB JE ONZE 'BEETLE IN THE BOX' AL GEZIEN?

Sinds midden juli staat hij trots in het midden van het museum: een echte VW Kever 1300 cc uit 1969 in een doos die Bburago speciaal voor dit autootje heeft gemaakt.  Iedereen maakt kans om deze auto te winnen door in onze shop de miniatuurversie van Bburago (schaal 1:24) te kopen.

bet366Van dit modelautootje zijn slechts 4000 exemplaren gemaakt. Als je er eentje koopt, krijg je er een kaart bij waarop je je gegevens kunt invullen om deel te nemen aan de tombola. Op zondag 14 februari 2021 's middags wordt de winnaar bekendgemaakt, tijdens de dertiende Love Bugs Parade. Een modelauto kost € 30 (of € 40 met een Autoworld-ticket erbij). Je kunt de modelauto ook online bestellen door een e-mail te sturen naar shop@acbc-group.com (€ 10 verzendkosten).

Sinds midden juli staat hij trots in het midden van het museum: een echte VW Kever 1300 cc uit 1969 in een doos die Bburago speciaal voor dit autootje heeft gemaakt (...)


2020-08-26

YOUR EVENT @ AUTOWORLD

Om de organisatie van uw evenement makkelijker te maken bieden wij u deze zomer graag een all-inpackage aan.
Een all-in arrangement met een vaste prijs per persoon. (Max. 200p)
Inbegrepen in uw package:

  • Toegang tot het museum na openingsuren
  • Exclusieve locatie in historisch gebouwAudiovisuele ondersteuning
  • Professionele Autoworld ondersteuning van het event.

Wij houden samen met onze partners rekening met de huidige veiligheidsmaatregelen.
Meer informatie via events@acbc-group.com of 02/ 736.41.65

Om de organisatie van uw evenement makkelijker te maken bieden wij u deze zomer graag een all-inpackage aan.Een all-in arrangement met een vaste prijs per persoon (...)


2020-06-20

belangrijke informatie voor houders van een Golden pass, Museumpas of andere lidkaarts

bet366Heeft u een abonnement, museumpass of andere lidkaart? Dan hoeft u geen online ticket te kopen en mag u zich rechtstreeks aan het onthaal aanmelden via de hiervoor aangeduide rij.

bet366Heeft u een abonnement, museumpass of andere lidkaart? Dan hoeft u geen online ticket te kopen en mag u zich rechtstreeks aan het onthaal aanmelden via de hiervoor (...)


2020-05-18

Wij zorgen voor u!

Voor deze heropening neemt Autoworld alle nodige voorzorgsmaatregelen om uw bezoek vlot en veilig te laten verlopen.
Wij vragen u om uw tickets online te kopen of aan de automatische ticketverdeler aan de ingang van het museum.
Voor de veiligheid van u en de andere bezoekers vragen wij om een mondmasker te dragen gedurende uw bezoek. Mocht u zelf geen mondmasker hebben, kan u er een kopen aan de ingang van het museum of in de shop.Aan de ingang en op verschillende plaatsen in het museum zal er handgel ter beschikking zijn.
Om de veiligheidsafstand van 1,5 meter te verzekeren werd er een parcours uitgestippeld in het museum die elke bezoeker dient te volgen.
De audiogidsen blijven beschikbaar en zullen na elk gebruik gedesinfecteerd worden. U kan eventueel ook uw eigen oortjes gebruiken indien u dit wenst.
Wij rekenen op uw gezond verstand zodat iedereen het museum op een veilige manier kan bezoeken.

bet366Voor deze heropening neemt Autoworld alle nodige voorzorgsmaatregelen om uw bezoek vlot en veilig te laten verlopen.Wij vragen u om uw tickets online te kopen of (...)


2020-05-14

Een autoloze Esplanade!

Als je het museum bezoekt, zie je voortaan een prachtig, onbelemmerd panorama op het Jubelpark en de triomfboog. Om de historische, monumentale sfeer van de omgeving te respecteren, mag je vanaf nu namelijk niet meer parkeren op de Esplanade (*).  Sommigen herinneren zich misschien nog dat in 1972 de Grote Markt van Brussel autovrij werd gemaakt. Sindsdien is het heerlijk rondkuieren op het plein.
bet366 We verwachten dan ook dat het Jubelpark dankzij deze maatregel weer in al zijn pracht zal schitteren, wat de musea in de buurt en de bezoekers zeker ten goede komt.

Als je het museum bezoekt, zie je voortaan een prachtig, onbelemmerd panorama op het Jubelpark en de triomfboog. Om de historische, monumentale sfeer van de omgeving (...)


2020-01-07

Tripadvisor en Get Your Guide: 4,5/5

De bezoekers houden van ons museum! Dat blijkt uit de recensies en punten die ze op toeristische websites achterlaten. De belangrijkste daarvan zijn ongetwijfeld de score van 4,5/5 op Tripadvisor en Get your Guide. Een uitstekend resultaat!

De bezoekers houden van ons museum! Dat blijkt uit de recensies en punten die ze op toeristische websites achterlaten. De belangrijkste daarvan zijn ongetwijfeld (...)


2018-02-08

'Tentoonstelling' of 'Car in the spotlight': wat is het verschil?

De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende benamingen zullen gebruiken voor grote en voor kleine exposities, zodat de bezoekers precies weten wat ze mogen verwachten wanneer ze een bezoek aan Autoworld plannen.

De tentoonstellingen die Autoworld in de loop van het jaar organiseert, zijn niet allemaal van dezelfde grootorde. Dat is de reden waarom we voortaan twee verschillende (...)


2016-02-02

Privacybeleid   -   Cookies   -   Unsubscribe

Bij voortzetting van uw bezoek aan deze site, accepteert u het gebruik van cookies om uw ervaring te delen, evenals de correcte werking en doelgroep meting van onze website.

Meer info
365bet手机版网址bet36备用网站足球网代理皇冠bet足球网注册